Om Mig

Anders Nyborg, autoriseret kloakmester og entreprenør

Anders Nyborg

Virksomheden udfører alle former for entreprenør- og autorisationskrævende kloakarbejde i det vestjyske område. Fra Thyborøn i nord til Skjern i syd.

Kloakmester Anders Nyborg har været i faget siden 1996 og har derfor en stor erfaring at trække på i alle slags opgaver.

  • Certificeret af Byggeriets Kvalitetskontrol
  • Godkendt af Sikkerhedsstyrelsen
  • Autoriseret Kloakmester
  • Mange års erfaring med TV inspektion af kloak og rør

Kunderne siger

Anders skiftede vores samlebrønd grundet rotteskade og monterede en rottespære. Vi er fuldt ud tilfredse med arbejdet. Kan klart anbefales.

Har netop lige fået nedgravet nye El-kabler i sommerhuset, fiber og ny grusbelægning i indkørslen.

Havde en god oplevelse med Anders Nyborg, der blev leveret det lovede og til den på forhånd aftalte faste pris, så positive anbefalinger herfra. Jan Carstens

Anders lavede nedsivningsanlæg ved septiktank ved vores sommerhus. Alt blev lavet som aftalt til en god pris. Kan kun anbefale Anders.

Fik en udført aftalte arbejde 100% Rigtige god og super godt arbejde Kan kun give bedste anbefaling.

Jeg har haft Anders til at lave kloakseparering for mig, alt blev udført til den aftalte pris, professionelt og hurtigt, Anders er behagelig, flink og rar at tale med. Kan kun anbefale ham til andre. Tak for veludført arbejde.

Jeg er rigtige tilfreds med Anders Nyborg hans arbejde til en fornuftige pris, alt vi har aftalt er lavet til den aftalte pris! Jeg vil nemt anbefale denne entreprenør til andre! Mvh. John

Jeg manglede en Kloakmester til at ordne et ødelagt rør ved mit hus, fra første kontakt med forklaring af min opgave fik jeg et overslag, og ganske kort efter blev min skade udbedret. Hurtig og professionel arbejde, kan kun anbefale ham.

Jeg har haft fornøjelsen af at have Anders forbi og lave kloakseparering hos mig! Utrolig rar mand, der arbejder hurtig og effektivt til en fornuftig pris! Kan kun give Anders de bedste anbefalinger !

Super service. Hurtig og professionelt arbejde i højt kvalitet.

Telefon

+45 24 47 62 41

Adresse

Råsted Kirkevej 16
7570 Vemb

E-mail

an@anyborg.dk