Om Mig

Anders Nyborg, autoriseret kloakmester og entreprenør

Anders Nyborg

Virksomheden udfører alle former for entreprenør- og autorisationskrævende kloakarbejde i det vestjyske område. Fra Thyborøn i nord til Skjern i syd.

Kloakmester Anders Nyborg har været i faget siden 1996 og har derfor en stor erfaring at trække på i alle slags opgaver.

  • Certificeret af Byggeriets Kvalitetskontrol
  • Godkendt af Sikkerhedsstyrelsen
  • Autoriseret Kloakmester
  • Mange års erfaring med TV inspektion af kloak og rør

Kunderne siger

Jeg manglede en Kloakmester til at ordne et ødelagt rør ved mit hus, fra første kontakt med forklaring af min opgave fik jeg et overslag, og ganske kort efter blev min skade udbedret. Hurtig og professionel arbejde, kan kun anbefale ham.

Jeg har haft fornøjelsen af at have Anders forbi og lave kloakseparering hos mig! Utrolig rar mand, der arbejder hurtig og effektivt til en fornuftig pris! Kan kun give Anders de bedste anbefalinger !

Super service. Hurtig og professionelt arbejde i højt kvalitet.

Fik påbud fra kommunen om kloakseparering på egen grund, kontaktede Anders Nyborg en lokal aut. kloakmester. Han kom dagen efter og kiggede på arbejdet, fik hurtigt en fair pris. Alt blev udført til den aftalte tid og den aftalte pris, og med et tilfredsstillende resultat.

“Jeg fik et godt tilbud, og der blev aftalt et tidspunkt for udførelsen af kloaktilslutning. Arbejdet blev udført til aftalt tid og til min fulde tilfredshed, og jeg kan varmt anbefale ham til andre.”

“Anders Nyborg udførte flere arbejde: Der er gravet nyt vandrør samt forberedelse til kloakseparering, fordi vi påtænker at få lavet nyt flisebelægning. Resultatet blev super godt, udført hurtigt og til den aftalte pris. Vi er meget tilfreds.”

“Anders har udført et rigtig godt stykke arbejde for mig. Alt blev som aftalt. Både den aftalte tid og den aftalte pris. Jeg er rigtig godt tilfreds.”

mikael rieck

Telefon

+45 24 47 62 41

Adresse

Råsted Kirkevej 16
7570 Vemb

E-mail

an@anyborg.dk