Om Mig

Anders Nyborg, autoriseret kloakmester og entreprenør

Anders Nyborg

Virksomheden udfører alle former for entreprenør- og autorisationskrævende kloakarbejde i det vestjyske område. Fra Thyborøn i nord til Skjern i syd.

Kloakmester Anders Nyborg har været i faget siden 1996 og har derfor en stor erfaring at trække på i alle slags opgaver.

  • Certificeret af Byggeriets Kvalitetskontrol
  • Godkendt af Sikkerhedsstyrelsen
  • Autoriseret Kloakmester
  • Mange års erfaring med TV inspektion af kloak og rør

Kunderne siger

Vi har for nylig indgået en aftale med Anders Nyborg om et større kloakeringsarbejde med separation af regnvand og kloakvand samt etablering af et nedsivningsanlæg. Første del af arbejdet er afsluttet, mens anden del må vente til foråret, når grundvandsstanden forhåbentlig er faldet igen. Indtil nu har vi kun haft gode erfaringer med vores samarbejde. Anders var hurtig til at udregne et prisoverslag og til at få ansøgning sendt til kommunen. I det hele taget arbejder han hurtigt og effektivt og overholder aftaler. Vi er meget tilfredse.

Hej anyborg jeg har haft er god oplevelse med det arbejde som jeg har fået lavet her hos mig og det vil og skal jeg anbefale jer til dem som jeg kender MVH Bent

Styr på det udførte arbejde.

Fantastisk service. De kom samme dag jeg ringede og fandt fejlen. Dagen efter kom de og gik i gang. Rørene er nu skiftet ud og alt køre som det skal igen. Vil helt klart anbefale at man bruger det her firma.

Anders skiftede vores samlebrønd grundet rotteskade og monterede en rottespære. Vi er fuldt ud tilfredse med arbejdet. Kan klart anbefales.

Har netop lige fået nedgravet nye El-kabler i sommerhuset, fiber og ny grusbelægning i indkørslen.

Havde en god oplevelse med Anders Nyborg, der blev leveret det lovede og til den på forhånd aftalte faste pris, så positive anbefalinger herfra. Jan Carstens

Anders lavede nedsivningsanlæg ved septiktank ved vores sommerhus. Alt blev lavet som aftalt til en god pris. Kan kun anbefale Anders.

Fik en udført aftalte arbejde 100% Rigtige god og super godt arbejde Kan kun give bedste anbefaling.

Jeg har haft Anders til at lave kloakseparering for mig, alt blev udført til den aftalte pris, professionelt og hurtigt, Anders er behagelig, flink og rar at tale med. Kan kun anbefale ham til andre. Tak for veludført arbejde.

Telefon

+45 24 47 62 41

Adresse

Råsted Kirkevej 16
7570 Vemb

E-mail

an@anyborg.dk